22 Mai, 2013, 23:48:46 , *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi:
Pagini: [1] 2 3 4   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Femei singure vs femei maritate  (Citit de 3318 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Arrtemiss
Elite
Deconectat Deconectat

Gen: Femeie

« : 13 Decembrie, 2010, 12:13:19 , »

Vreau sa facem o compartie intre noi cand eram femei singure, si noi acum cele cu parteneri…sau de ce nu …chiar femei singure vs femei maritate

Cand ma gandesc la acest topic, nu ma gandesc la nefericire sau frustrate, nimic negativ (bine..daca doriti le aducem si pe acestea in discutie), ci numai la avantajele din ambele posturi

Incep eu?
Cand eram singura : aveam mai mult timp pentru mine, stateam ore in sir la taclale cu prietenele, ieseam mult mai des in oras, puteam sa ma destrabalez la cumparaturi ….si multe multe
Casatrita fiind, desi timpul pretrecut in exclusivitate pentru mine este acum minim, am o deosebita placer sa imi savurez cafeluta alaturi de sot, sa ii aud gurita micului miorlait, si ador sa gatesc pentru familia mea draga……
Memorat

"if u think that adventure is dangerous,try routine..it's ...lethal"
SugarFree
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #1 : 13 Decembrie, 2010, 12:31:22 , »

Mie imi placea la nebunie sa dorm singura si tare greu m-am adaptat. laughing  Inca mai evadez din patul conjugal de cate ori se iveste ocazia.

Cu prietenele nu ma vedeam mai des decat acum, ma simt si acum la fel de libera pe cat eram si solo, casnicia nu mi-a ingradit cu nimic libertatea, ba chiar mi-a sporit-o winking
Si...tot avantaj, acum primesc masaj aproape in fiecare seara, gratis si...il am la indemana de cate ori visez frumos hee hee
Memorat

Viata nu se petrece pur si simplu. Tot ceea ce iti ofera ea ai daruit tu candva.
Arrtemiss
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #2 : 13 Decembrie, 2010, 12:36:12 , »

Si...tot avantaj, acum primesc masaj aproape in fiecare seara, gratis si...il am la indemana de cate ori visez frumos hee hee
O da...masaj, love oricand, oricat si cu final fericit.....subscriu de 10 ori  giggle
Memorat

green eyes
Elite
Deconectat Deconectat

Barbatii nu pacatuiesc cu femei cuminti. (Jerome K

« Raspunde #3 : 13 Decembrie, 2010, 15:02:27 , »

era bine cand eram singurica.....nu imi freca ridichea nimeni ...era ordine si disciplina in casa mea.....nu gaseam surubele...surubelnite si cate un cui...( ca poate imi trebuia) ma vedeam cu fetella cafele..si alte chestii daunatoare barbatilor...doamneeeeeeeeeee ce frumos era
Memorat

Toti oamenii mari au fost mai intai copii. (Dar putini dintre ei isi mai aduc aminte).
Bounty
Jurnal Lady T
Deconectat Deconectat

« Raspunde #4 : 13 Decembrie, 2010, 18:23:59 , »

linistea si lipsa grijilor imi lipseste mai ales cand sunt bolnava sau f obosita,dar si lipsa acestora acum m-ar omor,  de plictiseala si nu cred ca as vrea,insa uneori imi lipsesc iesirile cu prietenii fara a-mi face griji ca nu a mancat alex ca trebe sa ma grabesc la un moment dat spre casa ca trebe sa fac mancare sau sa calc sau ce o mai trebui pe la usa casei
Memorat

Caracterul fara inteligenta poate mult, dar intelegenta fara caracter nu valoreaza nimic
NightQueen
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #5 : 13 Decembrie, 2010, 19:38:12 , »

,insa uneori imi lipsesc iesirile cu prietenii fara a-mi face griji ca nu a mancat alex ca trebe sa ma grabesc la un moment dat spre casa ca trebe sa fac mancare sau sa calc sau ce o mai trebui pe la usa casei
Oooo...dar grijile casei n-ar trebui sa devina un motiv de stres, dragutelor. Da, cand ai copil trebuie sa faci "chestii" pentru el dar casnicia in general nu ar trebui sa streseze sau sa conditioneze pe nimeni. Nu vrei sa gatesti, nu gatesti, n-ai chef sa speli, nu speli, etc... ca doar m-am maritat nu m-am angajat sluga la stapan  diablo
Memorat

Este sexi sa poti glumi,umorul arata ca gandesti liber.
Minnie
Jurnal Anne-Marie
Deconectat Deconectat

« Raspunde #6 : 13 Decembrie, 2010, 23:53:34 , »

Pe mine casnicia nu m-a schimbat cu nimic.Nu mi-a ingradit libertatea,nu mi-a rarit relatiile cu prietenii.Totul este la fel numai ca numele meu difera.Am un sot care ma iubeste si imi face toate poftele,imi acodra libertatea de care am nevoie si invers.Singurul lucru care s-a schimbat este ca nu mai dispun de foarte mult timp din cauza fetei,insa asta nu as schimba-o pt nimic in lume.Deci in concluzie tot ce s-a schimbat este un certificat in rest totul a ramas la fel
Memorat

Nu exista barbati care vor doar sex de la o femeie,
Exista femei care, in afara de sex, nu mai au nimic de oferit...
Arrtemiss
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #7 : 14 Decembrie, 2010, 09:42:15 , »

Nu vrei sa gatesti, nu gatesti, n-ai chef sa speli, nu speli, etc... ca doar m-am maritat nu m-am angajat sluga la stapan  diablo
          Asta e o terie ce devine frumoasa cand o pui in practica, insa nu toata lumea isi permite luxul de a face ce vrea.......mai ales doamnele invatate sa faca ele tot in casa.....mnea..discutia cu statul la cratita si derecat.

Imi pare aiurea cand aud ca viata de feeie maritata nu a schimbat cu nimic , viata de femeie singura.Pai ce partenerul e degeaba pe langa? Macar avem parte de sforaiala noapte, si tot se schimba ceva.
          Mie sotul si copilul, mi-au schimbat aproape 90% din modul in care impart timpul, afectiunea si obiceiuri, insa nu imi pare rau, ci am descoperit cat de frumoasa poate fi viata in 2, si trecand peste miorlaieli , cat de minunat este fructul iubirii si anume micul pisoi.Acum nu as da asta pentru tot timpul din lumea asta
Memorat

SugarFree
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #8 : 14 Decembrie, 2010, 14:01:45 , »

Imi pare aiurea cand aud ca viata de feeie maritata nu a schimbat cu nimic , viata de femeie singura.Pai ce partenerul e degeaba pe langa? Macar avem parte de sforaiala noapte, si tot se schimba ceva.
Bineinteles ca viata unei femei se schimba imediat ce trece pragul altarului, dar nu in sensul in care cred femeiele care refuza sa se casatoreasca.
Mai ales prin randul femeilor ajunse la o varsta respactabila circula o prejudecata conform careia odata maritata unei femei i se cuvine locul la cratita sau ca va spala izmenele barbatului, ca-si va pierde libertatea si prietenii. Si atunci...nu e mai bine singura? De ce sa "se lege la cap daca nu o doare"?

Am exemple de acest gen de femei carora "nu le lipseste nimic" deci nu gasesc niciun motiv pentru casatorie sad Ba chiar unele ajunse la a doua tinerete care au ca singura bucurie in viata excursiile anuale in strainatate. Dar cine a spus ca va trebui sa renunti la excursii dupa casatorie?

Acestor gen de femei le tansmit ca eu, nu numai ca nu regret "fapta" dar pot spune cu mana pe inima ca nicicand nu am fost mai fericita ca dupa casatorie. Atunci cand iubesti iubesti si sforaitul partenerului chiar daca nu te lasa sa dormi noaptea, il iubesti si atunci cand zace gripat pe canapea in seara in care tu ai invitat prietenele la o cafea, chiar si atunci cand se cufunda in cititul presei cand tu ai chef sa-i povestesti despre cum  te chinuie sindromul  premenstrual. laughing

Daca stii cum sa pui problema atunci vei afla ca actul roz nu-ti ingradeste libertatea, nu te leaga si nu te face din om neom, asa cum cred, scarbite, unele domnisoare batrane.
Casnicia este ca o afacere buna, daca stii cum sa negociezi totul ai numai de castigat. Investitia in iubire este cea mai profitabila afacere pe care o putem face. winking
Memorat

Viata nu se petrece pur si simplu. Tot ceea ce iti ofera ea ai daruit tu candva.
Bounty
Jurnal Lady T
Deconectat Deconectat

« Raspunde #9 : 14 Decembrie, 2010, 14:45:32 , »

ce profunda esti SL,ai dreptatea dar asa adauga ca toate au si varsta ,adica eu la 20 ani nu as vrea sa fiu maritata chiar daca tu spui ca-i mai bn,in alta ordine de idei la 30-40 ani nu as vrea sa mai fiu nemaritata caci m-as simti fara rost pe lume,deci toate la timpl lor si nimeni nu trebe judecat daca alege sa traiasca intr-un anumit fel ,cum considera ca-i mai bn,viata poate fi frumoasa si cu ,si fara coada,depinde de ceea ce vrei de la ea winking
Memorat

Caracterul fara inteligenta poate mult, dar intelegenta fara caracter nu valoreaza nimic
Alba
Jurnal Alba
Deconectat Deconectat

« Raspunde #10 : 14 Decembrie, 2010, 15:08:34 , »

Cris, normal ca asta cred. Daca se uita in jur nu asta vad? Eu vad putine, foarte putine cupluri frumoase. Restul... mai bine singura decat ca ei.
Crede-ma, motivul pentru care femeile sunt singure e ca nu au gasit barbatul sa-l considere ele potrivit, nu din principiu. Poate unele au fost oarbe, poate altele chiar nu l-au gasit, nu avem noi de unde sa stim.

Si da, cand aude de femei care fac sex in scarba, devine scarbita domnisoara batrana (serios? chiar mai folosim expresia asta?  rolling on the floor)

De fapt intrebarea trebuia sa fie: femei singure vs femei maritate cu barbatul potrivit
vs femei maritate cu barbatul nepotrivit.
Memorat
SugarFree
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #11 : 14 Decembrie, 2010, 15:41:51 , »

domnisoara batrana (serios? chiar mai folosim expresia asta?  rolling on the floor)
da, eu mai folosesc expresia asta. Cunosc doua feluri de domnisoare batrane, cele chiar trecute de prima tinerete dar care sucesc din nas daca sunt numite "doamne", si cele ajunse la 25 de ani dar care se pastreaza virgine (ma rog, nu in realitate dar care prefere sa lase aceasta impresie).

Citat
Crede-ma, motivul pentru care femeile sunt singure e ca nu au gasit barbatul sa-l considere ele potrivit, nu din principiu
Da, dar sunt destule si care prefera ca el sa se imbrace si sa plece acasa dimineata decat fie nevoite sa-i prepare un mic dejun si un sandvis la pachet in loc sa faca o baie prelunga. Destule care prefera viata solo pentru ca asa este mai comod. Se stie ca dragostea este un gest altruist, presupune sa dai mai mult decat oferi, ori, nah, e mai simplu sa nu ai obligatii.

Citat
Si da, cand aude de femei care fac sex in scarba, devine scarbita domnisoara batrana

Din pacate sexul intra deseori in categoria "datorii conjugale" alaturi de "calcat, spalat, gatit, slugarit prin casa. Dar nu cred ca sexul o scarbeste pe d-soara batrana ci celelalte. laughing.
N-am sa le inteleg niciodata pe femeiele care vad sexul ca un tribut care trebuie platit si nici pe barbatii lor care le accepta sa stea pironite cu ochii in tavan pana isi fac ei treaba. Sexul este altceva si legea ar trebui sa interzica sexul facut de mantuiala sau doar pentru placerea unilaterala.

Mona, vrei sa spui ca libertatea sexuala este un motiv pentru care femeile nu mai doresc sa se casatoreasca? Pardon, sustin ca viata sexuala se imbunatateaste mult dupa casatorie, gandeste-te numai ca este suficient sa intinzi mana in loc sa mergi 3 statii de metrou sau 30 de minute printrr-un trafic infernal.

Si bine, nu am zis nicaieri ca trebuie sa te casatoresti cu oricine numai sa "fii in randul lumii", mai bine deloc decat cu cineva nepotrivit.
Memorat

Alba
Jurnal Alba
Deconectat Deconectat

« Raspunde #12 : 14 Decembrie, 2010, 15:57:52 , »

Ce libertate sexuala? Nu, nu despre asta vorbeam. Ci despre degradare psihica (cam asta e din punctul meu de vedere sexul din obligatie).

Oricum, nu cred ca e vorba de comoditate si de bai prelungi. E atat de greu de acceptat ca femeile singure au ajuns la concluzia ca nu l-au intalnit pe cel alaturi de care vor sa-si petreaca restul vietii?

Dar am impresia ca suntem un pic pe aratura, nu cred ca la asat se referea Diana cand a deschis topicul.
Memorat
Arrtemiss
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #13 : 14 Decembrie, 2010, 20:25:07 , »

.. mai bine singura decat ca ei.
Si in jurul meu vad si am vazut multe casnicii ratate, chiar eu am intr-una, insa nimic nu ma opreste sa obtin ceeace eu imi doresc - sa fiu fericita.
I-am dat lui Ionut o sansa, desi juram ca noi doi nu am putea fi niciodata impreuna, din N argumente, si cu toate acestea, cine ne cunoaste , stie ce cuplu puternic si simpatic am devenit  happy
Dar am impresia ca suntem un pic pe aratura, nu cred ca la asat se referea Diana cand a deschis topicul.
Mie imi place cum se dezvolta discutia  big grin , nu ma refeream chiar la aceste idei, insa sunt binevenite....

N-am sa le inteleg niciodata pe femeiele care vad sexul ca un tribut care trebuie platit si nici pe barbatii lor care le accepta sa stea pironite cu ochii in tavan pana isi fac ei treaba.
Aici ne asemanam Smart, nici eu nu le inteleg, insa nu stiu daca sa ma intristeze soarta lor....totusi este o cale ce si-au ales-o.....
Memorat

SugarFree
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #14 : 14 Decembrie, 2010, 23:05:29 , »

Ce libertate sexuala? Nu, nu despre asta vorbeam. Ci despre degradare psihica (cam asta e din punctul meu de vedere sexul din obligatie).
Tot la asta ma refeream si eu, "libertatea sexuala" insemana ca faci sex cand vrei tu nu cand iti impune conditia de sotie.

Citat
Aici ne asemanam Smart, nici eu nu le inteleg, insa nu stiu daca sa ma intristeze soarta lor....totusi este o cale ce si-au ales-o.....

Asa este, fiecare cu calculele si compromisurile pe care si le-a facut. winking Trist oricum, nicio femeie nu ar trebui sa se simta datoare sa accepte un act sexual daca nu si-l doreste.
Memorat

Pagini: [1] 2 3 4   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Design by cybervision.ro Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
whirlpool