23 Mai, 2013, 08:51:25 , *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi:
Pagini: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Grupa pregatitoare sau clasa "0"?  (Citit de 17828 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Pinkie Pie
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #150 : 24 Februarie, 2012, 11:15:43 , »

Pai nu trebuie evaluata , ea face 6 ani pana la 31 august ; daca vrei la clasa 0 nici de adeverinta ca frecventeaza gradinita nu ai nevoie  winking
Nici nu stiam ca trebuie adeverinta ca freventeaza gradinita doh
Mie mi se pare un haos TOTAL stale verzi
Memorat

Garfield
Elite
Deconectat Deconectat

Gen: Femeie

« Raspunde #151 : 24 Februarie, 2012, 11:18:22 , »

Pai daca o dai in clasa I iti trebuie adeverinta de la gradi ca a facut clasa pregatitoare , daca nu ai adeverinta merge automat la clasa 0 , se considera ca nu a mers la gradi .
Memorat
nadia
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #152 : 01 Martie, 2012, 00:17:34 , »

Deocamdata clasa 0 ramane in vigoare.
In plus, au supus dezbaterii programa :
http://www.edu.ro/index.php/articles/16643
sau aici:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/clasa-pregatitoare-ce-vor-invata-bobocii-969106.html
Disciplinele ar fi:
-Comunicare in limba romana
-Educatie pentru societate
-Religie ( confused)
-Matematica si explorarea mediului
-Muzica si miscare
-Tehnologia informatiei si comunicarii
-Educatie fizica si sport
-Consiliere
-Arte vizuale si lucru manual

Sper sa am timp sa studiez mai in amanunt pana incep inscrierile dar mi se pare interesant TIC si consilierea- sunt binevenite as zice dar as fi curioasa daca s-ar pastra si in clasele urmatoare. Joaca sau nu, mi se pare ca  au treburi serioase copiii si in clasa 0 worried  nerd
Memorat

Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa si spera într-o rasplata, atunci suntem, într-adevar, o adunatura jalnica (A. Einstein).
Pinkie Pie
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #153 : 01 Martie, 2012, 09:48:11 , »

Eu una cred ca o sa regret ca nu o inscriu in clasa I.
Memorat

Abigail
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #154 : 01 Martie, 2012, 11:22:42 , »

Eu sincer cred ca majoritatea parintilor isi subestimeaza copiii si vad scoala prin ochii lor cum era pe vremea lui  Ceasca. In realitate copiii mai ales la varsta asta sunt dornici de cunoastere, de a-si pune mintea la contributie si prefera sa faca ceva concret decat sa alerge de bezmetici zi de zi. Sunt mai pregatiti pt pasul asta decat credem si daca unii se sperie o fac tot din vina noastra caci le insuflam temerile noastre, ca le stirbim incredere in ei neavand noi insine incredere in capacitatile lor.
Eu personal vad un lucru bun atata timp cat nu vor da peste dascali exagerat de plini de zel care sa faca din scoala o corvoada.
Majoritatea disciplinelor insirate se fac si acum in gradinite deci nu e nimic academic, ceva de care sa ne speriem ca iar istovii si intrece puterile.
Memorat
SugarFree
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #155 : 02 Martie, 2012, 04:33:36 , »

Eu una cred ca o sa regret ca nu o inscriu in clasa I.

Mai ai timp sa te razgandesti, parca pe 5 incep inscrierile. winking
Memorat

Viata nu se petrece pur si simplu. Tot ceea ce iti ofera ea ai daruit tu candva.
Garfield
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #156 : 02 Martie, 2012, 08:03:24 , »

Nu stiu de ce ,dar educatoarea continua hartuirea pe toate partile...parinti ,bunici,copil...Vrea s-o ducem la clasa I  angry  ...ca e desteapta ,ca e prima care invata poezia sau cantecelul din clasa,ca se vede diferenta dintre ea si un alt copil care e la primul an de gradi si ca la clasa 0 vor fi multi copii care vor fi pt primul an la gradi; iar pe copila o intreaba ca ce o sa  faca ea la grupa 0 cu copii care plang ? " O sa-ti faca creierii varza si o sa-ti sara pe pereti !" Pai asta e treaba de educatoare ? Sa-i bage in cap ca se va plictisi ?  angry
Memorat
SugarFree
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #157 : 02 Martie, 2012, 08:06:31 , »

Eu cred ca are dreptate educatoarea. Alex e mare si desteapta si va fi colega cu o gramada de puradei care vor pasi pentru prima data (obligati, nu din proprie initiativa) intr-o gradinita.
Memorat

Viata nu se petrece pur si simplu. Tot ceea ce iti ofera ea ai daruit tu candva.
Garfield
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #158 : 02 Martie, 2012, 20:35:49 , »

O avea ,n-o avea dreptate ...nu mi se pare normal sa-i bage in cap prostii  angry  Pe de-o parte ni se spune ca la 6 ani nu pot face  fata la programa prea incarcata,pe de alta parte  incearca sa ne convinga sa-i ducem direct in clasa 1 .Zau ca nu mai inteleg nimic sad
Memorat
Loredana
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #159 : 02 Martie, 2012, 20:59:10 , »

Eu sincer cred ca majoritatea parintilor isi subestimeaza copiii si vad scoala prin ochii lor cum era pe vremea lui  Ceasca. In realitate copiii mai ales la varsta asta sunt dornici de cunoastere, de a-si pune mintea la contributie si prefera sa faca ceva concret decat sa alerge de bezmetici zi de zi. Sunt mai pregatiti pt pasul asta decat credem si daca unii se sperie o fac tot din vina noastra caci le insuflam temerile noastre, ca le stirbim incredere in ei neavand noi insine incredere in capacitatile lor.
Eu personal vad un lucru bun atata timp cat nu vor da peste dascali exagerat de plini de zel care sa faca din scoala o corvoada.
Majoritatea disciplinelor insirate se fac si acum in gradinite deci nu e nimic academic, ceva de care sa ne speriem ca iar istovii si intrece puterile.

Ai perfecta dreptate!
Eu nu regret ca l-am dat la 6 ani!
Garfield, programa este incarcata insa noi avem copii destepti winking
In acest we noi avem la mate 19 probleme, iar la romana nu le-am numarat,  sunt multe....asta-i scoala...avem insa si 2 petreceri pe care le onoram! happy
Memorat
Pinkie Pie
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #160 : 05 Martie, 2012, 10:41:36 , »

Eu raman la clasa pregatitoare, chiar daca e desteapta fata mea laughing, are timp de scoala apoi toata viata...
Ii mai dau pauza un an de la teme, macar atat.
Memorat

Garfield
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #161 : 05 Martie, 2012, 21:54:42 , »

Si eu tot la pregatitoare ..nu-mi poate schimba nimeni decizia  batting eyelashes , mai ales ca inca nu am renuntat de tot la ideea de a pleca din tara  big grin
Memorat
yo-yo
Mi-e bine, sa moara dusmanii!!!
Jurnal Veta
Deconectat Deconectat

Iubeste, zambeste si gandeste

« Raspunde #162 : 06 Martie, 2012, 08:41:25 , »

pe mine ma apuca groaza: cum o sa stea copilul asta nemiscat atatea zeci de minute, cand nu are stare mai mult de 15 minute sa stea la masa de lucru?  doh
Memorat
Garfield
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #163 : 14 Martie, 2012, 11:41:04 , »

Am auzit un zvon cum ca educatorii vor sau voiau sa boicoteze grupa 0 de la scoala , din cauza asta ne tocau la creierasi sa-i ducem direct in clasa 1 ; sa nu  existe cereri de clasa 0 la scoala si sa se desfiinteze .
Memorat
Regina
Elite
Deconectat Deconectat

« Raspunde #164 : 15 Martie, 2012, 10:40:21 , »

Asta e si mai aiurea , cum sa-ti recomande  sa duci copilul la cl 1 daca stie ca el nu va face fata  doh
Memorat

Adevarul trebuie sa se impuna fara violenta .
Pagini: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Design by cybervision.ro Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
whirlpool