|
SugarFree
|
 |
« : 20 Ianuarie, 2011, 22:01:13 , » |
|
Doamnelor, dupa cum bine stiti a inceput sezonul reducerilor  Asta ma face sa-mi doresc sa ies zilnic la o plimbarica prin imprejurimi sa vad ce mai este de vanat ieftin. La Carrefour, de exemplu, sunt mari reduceri intre 50-75%. Eu mi-am luat astazi pijamalute superbe cu 17 lei si tricouri pentru fete cu 10 lei.  Gecile de iarna pentru copii intre 3-12 luni costa 10 lei  (desi pretul initial era 50 lei), treningurile pentru bebelusi, 10 lei  , tricouri si camasi de noapte tip furou, 10 lei  , ghetute, 15 lei....si lista poate continua. Singurul meu regret a fost ca nu au hainute mai mari, pentru 24 luni, ca sa pot cumpara pupezelor pentru iarna viitoare. Voi pe unde mai vanati rducerile? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
 Viata nu se petrece pur si simplu. Tot ceea ce iti ofera ea ai daruit tu candva.
|
|
|
|
Garfield
|
 |
« Raspunde #1 : 20 Ianuarie, 2011, 22:46:17 , » |
|
Eu am vanat deja o parte...la kiabi este oferta "platesti 1 cel mai scump si primesti inca 2 gratuit"";oferta se refera la produse cu eticheta portocalie; eu am avut 2 tichete valabile dpar pe 15cu oferta de 1+ 3 gratuite si am luat 8 produse la 100 lei( 2 geci primavara,un hanorac,o pereche pantaloni trening,3 bluzite gen helanca si un set de 3 babetele pt. bebe mic) Am mai luat sosete,chiloti ,tricouri cu oferta 1+2gratuit. Magazine kiabi se gasesc in carrefour orhideea si shopping center militari. Din AFI mi-am luat o gentuta nike de la humanic..reducere de la 140 lei la 60 lei.Tot din Afi am luat un trening disney cu 55 lei redus de la 95lei.De la tako am luat o helanca(8lei) si o bluzita draguta cu gatul cazut (18 lei).De la C&A am luat un set de 3 body pt bebe cu 17 lei.Din Real am luat un costumas catifea bebe cu 15 lei.Mai aveau costumase cu totul cu fermoar la oferta 3 buc. la 27 lei.,dar nu am luat ca luasem deja vreo 4 de la piciul cu 9 lei bucata.Cel mai scump produs a fost un cosumas de bebe gros pentru afara,superb,alb si pufos 75 lei,avea o reducere de doar 20% de la kiabi. Deci pe 15 am fost la shopping si cheltuit vreo 650 lei;daca le luam la pret intreg cred ca era dublu cel putin.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
SugarFree
|
 |
« Raspunde #2 : 20 Ianuarie, 2011, 23:17:02 , » |
|
Waw< Teo, dar ai shoppinguit nu gluma  . Foarte bine, sa dea domnul sa le purtati sanatosi si bebe sa creasca mari in hainutele de la nasa.  Dar AFI ce este? Unde?
|
|
|
|
|
Memorat
|
 Viata nu se petrece pur si simplu. Tot ceea ce iti ofera ea ai daruit tu candva.
|
|
|
|
Garfield
|
 |
« Raspunde #3 : 21 Ianuarie, 2011, 06:45:08 , » |
|
Waw< Teo, dar ai shoppinguit nu gluma  . Foarte bine, sa dea domnul sa le purtati sanatosi si bebe sa creasca mari in hainutele de la nasa.  Dar AFI ce este? Unde? AFI este mall-ul nou din Cotroceni! AFI PALACE COTROCENI  . Pe 15 am colindat toata ziua,de la shoping center militari la AFI si apoi la carrefour orhideea 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Arrtemiss
|
 |
« Raspunde #4 : 21 Ianuarie, 2011, 08:32:01 , » |
|
 Sa va fie de bine doamnelor  cred ca v-ati relaxat maxim 
|
|
|
|
|
Memorat
|
"if u think that adventure is dangerous,try routine..it's ...lethal"
|
|
|
|
Mamytau_ingerasMaria
|
 |
« Raspunde #5 : 26 Ianuarie, 2011, 17:06:59 , » |
|
Smart era vba de reduceri si chiar daca uneori sunt un pik mai scumpe sunt foarte bune calitativ.Pai mi am luat un colant din olanda jur de 10 euro fara reducere dar ma tinut il am de 2 ani.Si mi am luat unul in vara din romanania 5 euro dar e varza am fost tare dezamagita. Cel putin aici stiu astia cum sa si faca reclama si au des promotii si nu mai spun ca uneori chiar 1+1 gratis si chiar una cu pretul normal dar daca mai cumperi inca una costa doar un euro( dar se plateste cea care este mai scumpa+un euro ) au super misto reduceri astia incepand de la cosmetice, parfumuri,pastile pana la haine ,papuci si tot ce vrei 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.Gabriel Jose Garcia Marquez 
|
|
|
|
|
|
Garfield
|
 |
« Raspunde #7 : 25 Septembrie, 2011, 09:00:02 , » |
|
Aha,deci te-am convins sa mergi pana acolo  Noi am fost la shoping inainte de a incepe gradinita; ne- am luat de la dechathon adidas marca adidas din piele la 90 lei( eu si fata),de la C&A niste bluzite tip helanca cu 26 lei(2buc.),hanorac pt sot cu 20 lei,maieu pt sot (de strada) cu 10 lei bucata,1 tricou si o camasuta superba pt mine cu 13 lei buc.si un pluovaraş tot pt mine cu 19 lei; din AFI cotroceni am luat de la waikiki doua perechi de pantaloni pt fata cu 30 lei perechea si 2 tricouri cu 16 lei ; din C&A din AFI i-am luat un hanorac heloo kitty cu 20 lei,iar din kiabi orhideea un trening grosut cu 50 lei. SL am vazut si eu treningurile alea de la decathlon,dar mi s-au parut cam subtirele 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
SugarFree
|
 |
« Raspunde #8 : 25 Septembrie, 2011, 10:12:33 , » |
|
Aha,deci te-am convins sa mergi pana acolo  Daa  Avea sotul meu o polita de platit asa ca n-a avut cum sa ma refuze. Eu singura n-am fost niciodata acolo pelntru ca ratacesc, sunt prea intortocheate aripile acelea de sosea  . Treningul e subtirel dar...asta e. Macar poate sta la gradi in clasa. La kiabi avea unele la 70 de lei si mi s-a parut enorm.  Mai anunta-ma si pe mine cand mai sunt asa reduceri. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Minnie
|
 |
« Raspunde #9 : 25 Septembrie, 2011, 10:33:27 , » |
|
Eu nu prea ma omor cu reducerile pt ca avem destule magazine cu hainute dragute la preturi mici tot timpul
|
|
|
|
|
Memorat
|
Nu exista barbati care vor doar sex de la o femeie, Exista femei care, in afara de sex, nu mai au nimic de oferit...
|
|
|
|
Regina
|
 |
« Raspunde #10 : 26 Septembrie, 2011, 09:09:38 , » |
|
Sincer eu foarte ieftin cumpar de la un magazin de la mine din piata , i-am cumparat Andrei 2 perechi de blugi cu 50 lei perechea ( sa se inteleaga ca sunt blugi stransi pe picior , f moderni) maieuri si chilotei tot de acolo , iar training i-am luat de la Champion cu 120 lei , dar e superb si baocancei de la dechatlon cu 50 lei.
|
|
|
|
|
Memorat
|
Adevarul trebuie sa se impuna fara violenta .
|
|
|
|
Arrtemiss
|
 |
« Raspunde #11 : 26 Septembrie, 2011, 09:18:23 , » |
|
Si la noi sunt, saptamana viitoare , reduceri masive.... insa suntem inainte de salariul care oricum zboara  deci ramane pe data viitoare  SL ce rochita si trening frumos  imi plac 
|
|
|
|
|
Memorat
|
"if u think that adventure is dangerous,try routine..it's ...lethal"
|
|
|
|