“Inferioritatea” sexuală a femeilor

În general femeile învață despre propria lor sexualitate de la bărbați. Aceștia, fie că sunt ginecologi, profesori sau sexologi, au crezut dintotdeauna că ei se pricep cel mai bine la sex, ca la orice altceva. Astfel, femeile ajung să învețe despre problemele lor sexuale de la specialiști care nu au avut niciodată ciclu menstrual sau bufeuri, nu au născut niciodată un copil și nici nu li se va întâmpla niciodată așa ceva.

În ceea ce privește funcția, nici un bărbat nu poate intra în competiție cu o femeie din punctul de vedere al capacității sexuale absolute. Femeile pot începe să întrețină relații sexuale mai devreme, fac dragoste mai des, pentru un timp mai îndelungat și probabil că se bucura mai mult de sexualitatea lor. Capacitatea de a avea orgasm a femeilor este atât de mare încât nu a fost niciodată pe deplin măsurată.

Motivul pentru care femeile nu-și folosesc potențialul sexual la maximum se datorează bărbaților, care duc o campanie constanta de minimizare a capacității sexuale feminine. Acest lucru se întâmplă pentru că bărbații știu în subconștientul lor că sunt inferiori femeilor din punct de vedere sexual.

Din punct de vedere anatomic, așa cum este el prevăzut, penisul nu este potrivit pentru a se uni cu vaginul. Înainte de a avea loc erecția și pentru ca penisul să ajungă la o dimensiune și consistență considerabilă, trebuie sa aibă loc o serie de evenimente complexe, emoționale și psihologice. Dar aceasta nu este de ajuns, chiar și după inițierea actului sexual, erecția trebuie întreținută, ejacularea trebuie întârziată, iar orgasmul trebuie coordonat astfel încât femeia să fie satisfăcută. Fără nici o excepție fiecare bărbat se întreabă în sinea lui dacă odată ajuns în așternut cu iubita lui, va fi în stare să aibă și să mențină o erecție.

Pe de altă parte, femeia este oricând aptă pentru un contact sexual. Poate că nu va fi excitată și suficient lubrifiată, dar actul sexual poate începe cu siguranță. În plus, aparatul genital al femeii este mult superior față de al bărbatului. Femeia are trei hormoni sexuali, bărbatul doi, femeia are o pereche de sâni funcționali, în comparație cu sânii inutili ai bărbatului, femeia este dotată cu un uter în care poate concepe o alta ființă umană, bărbatul furnizează doar câteva grame de spermă și, din câteva milioane de spermatozoizi, numai unul este apt pentru a reuși să ajungă la destinație, restul fiind balast, în timp ce femeia eliberează un ovul pe lună perfect apt pentru concepție.

Mitul femeii frigide care nu poate ajunge la orgasm este inventat tot de bărbați. De ce o femeie trebuie să suporte învinuirea că n-a ajuns la orgasm din cauza ei, pentru că este prea înceată, când, de fapt, nu a putut fi satisfăcută pentru că bărbatul a fost prea rapid? În realitate foarte mulți bărbați suferă de ejaculare precoce, și oricât ar încerca ei să ne convingă de contrariul, este vina lor că actul sexual se termină de cele mai multe ori înainte de a începe plăcerea femeii. Nu este în regulă să etichetezi o femeie ca fiind frigidă dacă nu i se oferă stimulare mecanica suficientă pentru un reflex orgasmic. După câteva experiențe de acest gen, femeia ajunge să se simtă inferioară bărbatului, concluzionează că nu este suficient de bună la pat, se auto-convinge că nu-i place sexul și renunță la el pentru totdeauna. Și asta doar datorită bărbatului, care este prea vanitos să recunoască că el însuși are o problemă pe care nu o poate controla, pentru că are tendința de a găsi un vinovat care nu poate fi alta decât femeia de lângă el, care cu siguranță are o deficiență sexuală.

Acest fapt și mai ales lipsa comunicării în plan sexual, duce la izolarea sexuală, cu toate neplăcerile care derivă din asta, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Pentru acest fapt, bărbații nu vor înțelege niciodată de ce partenera de viață nu mai participă în mod activ la viața sexuală a cuplului.