Pasi pentru un machiaj perfect

Machiajul este acel truc al femeilor care ne permite sa ne punem in valoare cele mai frumoase

trasaturi si sa ascundem micile defecte.. Trebuie, insa, sa fim foarte atente la felul in care realizam
machiajul. Daca nu este facut corespunzator, acesta ne poate face mai mult rau decat bine.
1. Primul pas in realizarea unui machiaj perfect este reprezentat de INGRIJIREA TENULUI.
Oricat de bine ar fi realizat machiajul, acesta se “aseaza” mult mai armonios pe o piele curata,  luminoasa si corect hidratata.
Specialistul Nomasvello va recomanda curatarea ProSkin , un tratament care curata in profunzime tenul, indepartand impuritatile de la nivelul epidermei, lasand pielea moale si luminoasa.
Tratamentul Pro Skin se potriveste oricarui tip de ten clasificandu-se astfel:
a.Curtatare Nutritiva: Recomandat pentru piele deshidratata, cu reziduri sau lasata (Dermactiv)
b.Curatarea Regeneranta Recomandata pentru pielea adresata de diferitele tratamente si de factorii radicali
c.Curatarea Activ Faciala este potrivita pentru a incetinii imbatranirea pielii, ajutand la prevenirea efectelor radicalilor liberi responsabili pentru imbatranirea prematura a pielii.
d.Curatarea si Rejuvenearea tenului, recomandata pentru un ten matur, care are nevoie de o ingrijire speciala.
2. FONDUL DE TEN SI PUDRA
Dupa ce pasul ingrijirii tenului a fost atins, pe piele curata si hidratata, vom folosi un anticearcan de culoare portocalie pentru a acoperii cearcanele (acestea pot fi de culoare verzui sau vinetii) si un fond de ten potrivit tipului nostru de ten.
TIPS: Fondul de ten se testeaza pe partea inferioara a obrazului, spre linia maxilarului, prin miscari de tapotare si la lumina naturala. Nuanta potrivita estea aceea care devine invizibila pe ten.
Dupa ce am aplicat fondul de ten este necesar sa il fxam cu ajutorul unei pudre, aceasta poate fi cu un ton sau doua mai inchisa decat nuanta fondului de ten.
3. SPRANCENELE
In 2014 se poarta sprancenele naturale, accentuate cat mai natural, cu un creion sau fard mat in nuante de maro sau gri, evitand nuantele prea inchise care aspresc trasaturile.
4. BLUSH-UL
Blushul ofera tenului prospetime si luminozitate, acesta poate fi ales in nuante naturale(piersica, roz) si mate pentru un machiaj natural sau puteti alege nuante sidefate  si mai accentuate pentru un machiaj de seara.
7. MACHIAJUL OCHILOR
Inainte de a incepe machiajul ochilor vom folosi un primer pentru o rezistenta indelungata a fardurilor ce se vor aplica ulterior. Pentru luminozitate se poate folosi un fard alb sidefat in coltul intern al ochiului, apoi  puteti continua cu una sau doua nuante pe restul pleoapei. Linia gelelor se poate accentua cu un fard negru sau pentru o intensitate mai mare se poate opta pentru tus. La sfarsit vom accentua genele cu ajutorul rimelului.
10. BUZELE
Putem aplica un balsam de buze, imediat dupa aplicarea fondului de ten, asfel ele se vor hidrata corespunzator, apoi vom sterge surplusul cu un servetel si le vom contura cu ajutorul unui creion, apoi aplicam un ruj sau un glos in acceasi nuanta.
11. FIXAREA
La sfarsitul machiajului, pentru un plus de rezistenta, vom aplica o cantitate mica de fixator pentru machiaj, evitand astfel ca machiajul sa se intind.
Nu uita! Alege calitatea si nu cantitatea si opteaza pentru un machiaj care ti se potriveste, fara a incarca tenul!