Maniere de Lady in love

– o lady nu este disponibilă oricând. Ea este suficient de drăguță pentru a lua în calcul preferințele lui de a o vedea, dar va decide singură când și cum va avea loc următoarea întâlnire.

-o lady nu se duce acasă la un bărbat când acesta o cheamă. În afara cazurilor când are o urgență și nu se poate deplasa, un bărbat trebuie să fie cel care vizitează o doamnă.

-o lady nu stă lipită de telefon, în speranța că el o va suna. În realitate, majoritatea bărbaților întârzie să sune doar ca să vadă cum reacționează o femeie, să vadă dacă îi simte lipsa și dacă poate sta departe de el, urmând ca atunci când sună, în sfârșit, se se comporte ca și cum ar fi uitat că i-a promis că va telefona.

-o lady nu refuză o întâlnire cu prietenele doar pentru că nu știe încă ce planuri are bărbatul care o curtează. Are și ea planurile ei.

-o lady nu-și oxigenează părul doar pentru că lui ii plac blondele, ea se iubește așa cum este și se simte bine în pielea ei.

-o lady nu refuză o întâlnire de ultim moment pentru că are ciorba pe foc , ea știe să fie femeie mai înainte de îndatoririle casnice.

-o lady nu gătește o cină cu 7 feluri de mâncare la prima întâlnire cu un bărbat. El trebuie mai întâi să dovedească că merită să fie tratat ca un prinț.

-o lady este încrezătoare în calitățile ei. Pentru că știe că o femeie frumoasă poate deveni urată în ochii bărbatului dacă este nesigură pe ea. Atitudinea este totul.

-o lady nu se compară și nu concurează niciodată cu o altă femeie
. Ea este din start cea mai bună.

-o lady nu se teme că ar putea-o părăsi bărbatul.
Ea nu imploră și nu face crize când acesta se decide să plece, pentru că nu are nevoie de un bărbat care nu o dorește.

-o lady nu se schimbă după ce se căsătorește,
nu renunță la prieteni, la carieră ți la pasiuni.

-o lady este atentă la modul în care bărbatul o tratează pe chelneriță. După căsătorie s-ar putea să fie nevoită să devină chiar ea chelnerița lui personală.

-o lady nu stă plictisită pe scaun în timp ce el se uită la meci. Ea are propriile ei preocupări și tabieturi, amuzamentul ei nu depinde de bărbatul de lânga ea.

-o lady miroase din timp dacă un bărbat este însurat sau nu. O lipsă de bronz pe inelar, o jucărie aruncată prin mașina sau doar o simplă șovăială în conversațiile despre oamenii căsătoriți, îi dă de gândit unei lady bine pregătite.

-o lady nu-și va sufoca bărbatul, nu-l va dădăci, nu-l va cicăli și nu-i va cere raportul complet al unei zile petrecute fără ea. Ea este doar femeia, nu și mama lui.

-o lady nu-i va îngrădi libertatea, altfel el va intra în defensivă și va căuta să scape din această relație. Nu-i va cere să o sune de șapte ori pe zi și nu-i va trimite zece mesaje cu textul: “unde ești, de ce nu răspunzi?”. Nu-l va întreba la ce se gândește în fiecare secundă când pare abătut și nu-i va cere obsesiv să-i pună că o iubește. O lady va înțelege că are și el viata lui personală și că nu se învârte totul în jurul ei.

-o lady știe că nu este necesar să facă sex cu un bărbat pentru a-l câștiga,
ea nu se va oferi pe tavă la prima întâlnire, ci îi va lăsa bărbatului dreptul de a o cuceri.

-o lady nu se îmbracă niciodată prea sexi sau compromițător, ea își va dezvălui sexualitatea treptat, pentru a-și lăsa răgazul de a fi descoperită bucățică cu bucățica. Nimic nu stârneste mai mult imaginația unui bărbat ca o femeie îmbrăcată decent.

-o lady nu mimează niciodată orgasmul,
pentru că ea nu se dă niciodată în spectacol. Ea cere ceea ce dorește, iar dacă el nu face ce trebuie, nu va reacționa fals-pozitiv din complezență, pentru că atunci el nu va mai ști ce anume o mulțumește. Unei lady ii pasa de propria ei plăcere.

-o lady nu vorbește niciodată despre foștii bărbați din viata ei, a lăsat în urmă trecutul ei și nu cere detalii despre al lui.