Preludiul la genul feminin

Toată lumea a auzit de preludiu, dar câți dintre noi știm ce înseamnă acesta cu adevarat?
Încă mai există bărbați pentru care preludiul poate însemnă viteza cu care zboară hainele prin încăpere, în dorința irezistibilă de a ajunge mai repede în pat, apoi trei sărutări și-o mângâiere stângace pe coapsele femeii, și…victorie! A marcat și-a fost recompensat cu un orgasm propriu și unul, eventual simulat, al partenerei.

Trist este că există și femei pentru care preludiul este o necunoscută, un termen pe care-l citesc deseori prin reviste, fără a știi la ce drepturi sunt nevoite să renunțe când sunt convinse să-ți dea “jos textila”, în încercarea de a se face “mai comode”. Mai comod pentru cine?

Pentru cine nu știe, despre preludiu se învață la școala…de muzică.
Preludiul=”partea introductivă a unei compoziții muzicale mai ample”, “un exercițiu muzical pentru acordarea instrumentului”, “succesiune de note cântată de un interpret, pentru a lua tonalitatea necesară”, “partea introductivă a unei compoziții muzicale”. Cât de adevarat! La fel de adevărat ca pasiunea sexuală, comparată cu armonia muzicii, beatitudinea simfoniei unei viori care scoate sunete impecabile când este perfect acordată…

Dacă pentru bărbat actul sexual începe cu obținerea unei erecții și continuă cu penetrare și ejaculare, la femei lucrurile nu stau chiar așa. Actul sexual al femeii începe la cină și se termină la micul dejun. Sau invers. În timp ce el are nevoie de sex ca să se poată relaxa, ea are nevoie să se relaxeze ca să poată face sex. Dacă el nu ține cont de acest fapt, să nu se mire că face dragoste cu un iceberg.

Dacă este încordată, o femeie nu va putea simți plăcerea, pentru că are nevoie să-și relaxeze corpul ca să se pună în deplin acord cu simțurile sale, iar în adâncurile ei să crească încet-încet dorința. Este recomandat să se stimuleze mai întâi zonele cele mai puțin erogene ale femeii, începând cu stimularea mentală și verbală, și continuând cu mângâierea părului, cu îmbrățișări tandre și șoptirea unor vorbe frumoase, neapărat unele adevărate și adaptate relației curente, ci nu învățate din filme. Atingând zonele din apropierea celor erogene, el creează senzații și dorința puternică de a fi atinsă mai mult și mai intim.

Un bărbat priceput va ști apoi s-o sărute ușor și prelung pe buze și în jurul acestora, înainte de a-și lăsa degetele să se plimbe pe corpul ei, iar lentoarea mâinilor lui va face să crească progresiv plăcerea, făcând-o să-și dorească mai mult. Femeia adoră mișcările lente și imprevizibile, și se așteaptă ca el să-i descopere trupul bucățică cu bucățică, asemeni unei comori, pe care va depune câte un sărut pentru fiecare centimetru de explorare. Înainte de a ajunge la sâni, este bine ca el să mângâie mai întâi urechile, ceafa și gâtul femeii, apoi să coboare încet către piept, pe care îl va ocoli ca pe un fruct căruia i-ar da târcoale, ca apoi să-l culeagă cu toată mâna și să-i guste savoarea cu gura. Pentru că sânii sunt zone foarte erogene și extreme de sensibile, se va zăbovi destul de mult timp asupra lor.

Pentru intensificarea plăcerii bărbatul poate coborî mângâierile către abdomen, cu mișcări circulare, urmând a reveni la sâni. O plăcere sporită se obține cuprinzând ambii sâni în palme, cu mișcări senzuale, sărutându-i pe rând.

Ca regula generală, bărbații ar trebui să se ferească a atinge zona bikinilor și să amâne momentul scoaterii acestora, până când simte că femeia este destul de excitată. La nivel mental chilotul este singura barieră în fața actului sexual, iar femeia trebuie să se simtă perfect pregătită și lipsită de inhibiții, înainte ca mâna lui să alunece între picioarele ei. Un gest prea rapid sau într-un moment nepotrivit, o poate face să-și piardă starea și să se închidă înainte de a începe.

Abia după ce verifică dacă ea este suficient de umedă, are voie să atingă zonele genitale ale femeii, fiind atent în același timp la semnalele pe care le transmite partenera lui. Ajuns în acest stadiu, bărbatul trebuie să reziste tentației de a se grăbi și va continua cu mângâieri tandre să atingă și să maseze coapsele și fesele, spatele și picioarele femeii, sărutând pe alocuri încheieturile și zonele sensibile.

Deși cele mai frecvent înregistrate sunt orgasmele clitoridiene, statisticile spun că cei mai mulți bărbați omit stimularea clitorisului, din simplul motiv că ei nu îi înțeleg rolul și sensul. Aceștia trebuie să știe că clitorisul este omologul penisului la femei, și că așa cum orgasmul masculin este de neconceput fără erecție, tot așa cel feminin nu este posibil fără stimularea clitorisului. Este esențial să nu-l ignore și să-i acorde atenția cuvenită și timpul necesar unei excitări complete. Ideal ar fi ca cei doi să vorbească deschis despre asta, iar femeia să-l ajute pe partener să-l localizeze corect și să-i arate cum să se joace cu el, pentru a-i produce plăcere, ci nu iritare, disconfort sau senzații mult mai intense decât poate suporta. O explozie de senzații va electriza trupul femeii dacă partenerul combină stimularea clitoridiană cu sărutul și sucțiunea sfârcurilor în erecție.

Atenție, nu toate femeile consideră că sărutul clitorisului face parte din preludiu, ci îl atribuie actului sexual, fiind un gest extrem de intim, care atunci când este folosit necorespunzător poate inhiba o femeie încă nepregătita psihic.

Pe primul loc printre motivele pentru care femeile nu pot atinge orgasmul se află lipsa preludiului sau un preludiu superficial, deci ineficient. Partenerul sexual este singurul în măsură să ducă femeia pe culmile plăcerii, iar dacă stăpânește tehnica atingerii “pas cu pas” cu siguranță va ațâța și intensifica dorința partenerei de a merge mai departe, de a se abandona cu încredere în brațele sale, pentru a trăi senzații copleșitoare pentru corpul uman.

Pentru majoritatea femeilor preludiul reprezintă sursa plăcerii. Ele deseori pot atinge orgasmul fără să fie necesară penetrarea. Romantismul și pasiunea sexuală deseori se descătușează în timpul preludiului, ci nu în timpul actului sexual propriu zis, așa că nu vă grăbiți. Răbdarea și îndemânarea vă vor fi recompensate din plin de către femeia satisfăcuta trupește și împlinită sufletește.

Femeile sunt ca apa, fierb greu și se răcesc și mai greu, bărbații sunt ca focul, repede se aprind, repede se sting.